Panorama  

plu 2014

   

Biblioteka Gminna  

   

Bajkowa Kraina  

   

Ostrzeżenia  

   

Stowarzyszenie Emerytów "OPTYMIŚCI"  

   

PZW Liścień Sławoborze  

logos

   

Lokalny Punkt Informacyjny  

LPI 2012

   

Osoby, które przygotowują, przechowują, sprzedają i podają żywność sporadycznie, na małą skalę np. na jarmarkach okolicznościowych, wiejskich, kościelnych, szkolnych oraz w innych sytuacjach, takich jak m. in. zorganizowane akcje dobroczynne, gdzie żywność jest przygotowywana i oferowana „od czasu do czasu” muszą bezwzględnie przestrzegać podstawowych zasad z zakresu dobrych praktyk higienicznych, w tym:

  • zapewnić właściwe warunki przechowywania żywności:

- zachować rozdział środków spożywczych gotowych do spożycia od produktów surowych,

- żywność wymagającą warunków chłodniczych przechowywać w odpowiednich urządzeniach,

- eksponowaną żywność osłaniać przed zanieczyszczeniem wtórnym i niesprzyjającymi warunkami atmosferycznymi,

  • zapewnić dostęp do wody oraz środków do dezynfekcji rąk, sprzętów i powierzchni,
  • tam gdzie to zasadne stosować rękawiczki jednorazowego użytku,
  • posiadać czystą i kompletną odzież ochronną, w stosownych przypadkach osłonięte włosy,
  • zapewnić dostęp do toalety

Czytaj dalej...

   

Polityka plików Cookies - ciasteczka  

   

Przyjazne Deklaracje  

   

Nowy system segregacji odpadów  

   

Linki  

 bip 1

durp

mprp

ceidog

mwikk

ek

pags

gopss

sgb

pkrz

osp

logo irr

logo morsy

   

Usługi Pielęgniarskie Elżbieta Żebrowska  

   

Gościmy  

9810120
Dzisiaj
Wczoraj
Ten Tydzień
Zeszły Tydzień
Ten Miesiąc
Zeszły Miesiąc
Razem
3270
3286
8525
9770951
143592
143206
9810120

Twoje IP: 3.236.138.35
Data i Godzina: 2023-01-31 13:57:17
   

kamieniarstwozachodniopomorskizybertmd

lwzmigdppn

© Strona Urzędu Gminy Sławoborze